janda bukit kepong




hello there , i'm back with sad story , i guess la :P
eh eh , kita kan , kita dah jadi janda bukit kepong , hahaha ! [korang x paam kan ?] 
haha , suka nya bila aku ceria . *eh , ko x sedih ka lepas break ? sedih ? for what ? that's not me , aku x fikir sgt psal cintan cintun ni . i think bagus jugak aku break , sbb taun dpn aku SPM , kena belajar sungguh2 , kena focus sgt2 , klu tak focus , rasanya result aku buang laut lg baik drpd simpan dlm fail . haha

i guess this year , my 2011 story ends up single :)

2 comments:

NurHasnie Amoyy said...

apa cerr dear??

yuyun de lollidella said...

jodoh di tangan Tuhan , sambung dan putus adat b'kapel . hahaha