marah marah marah !

ASSALAMUALAIKUM

hello , buat apa tu ? rindu aku tak ? i know u not . Kan ? nvm 
apa cer dengan title entry ku ? siapa marah ? si Bebeng marah -_____________- . hahaha aku tak tau nak risau , sedih , tak kisah , kisah ka tak sebab dia tu tak sah kalau satu hari tak marah . tapi kali ni marah nya lain . aishhh ! spoil mood ! 

eeeee tak suka nya aku begini ! satu hari ku habiskan dengan memujuk memujuk memujuk dia jak . penat aku beng melayan kerenah mu yang macam ihhhh . budak kecil pun tak macam kau . aku tau la kau nak sangat jumpa aku tapi kalau aku tak leh jalan sesuka hati ku , macam mana ? tolong la faham keadaan anak tunggal macam aku ni . aku dikongkong oleh parents ku beng . aku tak leh jalan sesuka hati , aku tak leh jalan lama sangat , aku tak leh online sehari suntuk . pokok nya aku tak bebas la . tak macam kau ? bebas sangat sampai boleh balik rumah bila-bila jak . 

kalau aku tau perangai mu begini , mungkin aku tak terima kau . aku akan teruskan hidup single sampai aku habis belajar . sampai saat aku sudah ada pekerjaan , baru la aku akan cari pasangan hidup sebab itu la yang sebaik-baik nya . kan readers ? *amek kau ! siapa suru dengar cakap syaitan . hahahaha

etss sat sat , kenapa aku nak risau semacam . kan kami fake relationship jak sebab aku belum ready nak couple . apa celop aku mau risau . gahhh stupid feeling ! bastard ! oppssss . whatever la . biarkan dia melayan perasaan marah nya tu . nanti pandai jugak dia reda . hahahahahaha *ketawa jahat

okay la readers , aku tau kamu tak kisah pun . dengan itu aku ingin mengundurkan diri . bye semua . Assalamualaikum :D



No comments: