i'm back ^^

assalamualaikum cinta . waalaikumsalam rindu . hahahaha 7 petala cinta nampak . hihi . hello my lovely blog or should I say "empty" blog ? haha . agak lama juga aku tak post entry kan ? since bulan 2 kalau tak silap . waaaa berhabuk dah blog aku . pssssttt siapa awek kat atas tu ? amboiiii gatal bebeno . hahaha aku pun tak tahu siapa awek tu . maybe aku ? hahaha . ok just let it be secret .

ok . yang aku menghilang sampai tak pernah urus blog ni apasal ? aku ke mana ? hmm aku baru keluar dari hutan . aku sesat waktu jungle trekking . hahahahahaha k shut this crap . tak lah . aku busy dengan urusan melanjutkan pelajaran . maklumlah, budak baru habis SPM . semua busy nak isi ini la itu la . hmm dan alhamdulillah tersangkut juga satu iaitu Kolej Matrikulasi Labuan . yeahhh ^^

so now I'm officially a student at College Matriculation Labuan .


dengan berbekalkan keputusan SPM yang tak berapa nak megah sangat, aku dapat masuk matrikulasi . aku pelajar Modul I . apa tu modul I ? ok . di matrikulasi ni ada 3 modul . modul I belajar BIOLOGY,PHYSICS,CHEMISTRY,MATHEMATICS sebagai subjek teras . modul II belajar PHYSICS,CHEMISTRY,MATHEMATICS,SCIENCE COMPUTER . modul III pula belajar BIOLOGY,CHEMISTRY,SCIENCE COMPUTER,MATHEMATICS . aku memang berharap sangat nak masuk modul I sebelum ni and alhamdulillah dapat . tapi perjuangan itu perlu ada . kalau tak, semester 2 nanti aku kena kick sebab pointer rendah . so aku kena perform yang terbaik untuk 4 semester . oh ya . aku pelajar PROGRAM DUA TAHUN sebab tu la aku ada 4 semester . kenapa masuk program dua tahun ? sebab keputusan ADDITIONAL MATHEMATICS SPM aku dapat gred D . grrrr spoil !!!! kalau add math aku tak D, aku mungkin dah masuk program satu tahun . hmm sampai ke tua la aku study di sini . hahahaha

di sini, banyak juga la kawan-kawan sekolah aku yang dapat study sini and yang paling penting geng gila aku pun dapat juga . siapa geng gila hengko ? siapa lagi kalau bukan YENN,AMOY,JAJA,classmates waktu form 5 and many more . tapi bestfriends aku tak dapat . FYFY dia pergi SEGI COLLEGE SARAWAK . RINA pula dia pergi UNISEL . hmm terpisah jauh kami bertiga tapi TRIPLETS takkan berpisah , walau dimana jua kami berada . cewaaahh . hahaha betul la kan ? apa guna app app dalam hp kalau tak dimanfaatkan kan ? hihihi . 

aku tengok entry aku dah macam karangan budak form 6 . panjang bebeno . ok baiklah . sampai disini sajalah surat saya . saya harap awak akan balas surat saya . hahahahaha ok berhenti merepek . ok ok ok bye bye bye . assalamualaikum cinta , waalaikumsalam rindu ^^

1 comment:

POP said...

i ex student KML :)

Cik POP ajak join segmen :) Jom join :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2013/08/segmen-ucapan-hari-raya-blogger.html